Reserveer en Pas

 

Heeft u mooie schoenen gezien? U kunt ze reserveren en komen passen!

U reserveert de schoen naar keuze door de gewenste maat te kiezen en vervolgens op de knop ‘Nu reserveren’ te klikken. Vul uw gegevens in, welke maat u wilt komen passen en wanneer u langs kunt komen. Als u op ‘verstuur’ heeft geklikt, ontvangen wij een melding. Wij zetten de schoenen voor u apart, zodat u op uw gemak naar de winkel kunt komen om de schoenen te passen. Indien gewenst, voorzien we u van een passend advies.

Voorwaarden:

  • De schoenen worden maximaal 48 uur apart gezet, daarna worden deze terug in de winkel geplaatst
  • Reserveren kan niet op schoenen in de outlet
  • Hoewel wij ons best doen om de schoenen direct apart te zetten, is het bij grote drukte mogelijk dat er enige tijd tussen de reservering en verwerking zit

Webshop

Bremmer Waddinxveen staat voor vakmanschap en professioneel advies. Kwaliteit en service staan voorop. In onze winkels nemen wij de tijd voor u en vinden we de juiste schoen voor uw voet. Om deze reden hebben wij de keuze gemaakt onze schoenen niet online te verkopen. Weet u zeker dat u een model wilt en bent u niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen? U kunt de schoen dan reserveren en ons verzoeken naar u op te sturen. Vermeld dit bij uw reservering in het veld ‘opmerking’.