Podologie

 

 

Loopt u al een tijdje met voet- of houdingsklachten? Maak dan een afspraak bij onze registerpodoloog. In een eerste consult maakt hij een blauwdruk van uw voeten. Zo kan hij precies de probleemzones zien. De registerpodoloog adviseert en vervaardigt diverse oplossingen. Bijvoorbeeld therapeutische zolen. 

Wat is een registerpodoloog?

Een registerpodoloog is een gediplomeerde voetspecialist op Hbo-niveau. Registerpodologen zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van stichting LOOP. Een registerpodoloog kijkt tijdens het consult naar uw klachten en beoordeelt uw houding. Naar aanleiding van deze gegevens krijgt u een passend advies voor een oplossing. Dit kunnen steunzolen, podotherapeutische zolen of kleine aanpassingen in of onder de schoenen zijn. 

Wat is een podoposturaal therapeut?

Een podoposturaal therapeut is een houdingsspecialist die de voet ziet als basiselement van uw houding. Standafwijkigen in de voet kunnen namelijk voor klachten in het gehele lichaam zorgen. Denk hierbij aan klachten van de rug, knieën, heupen of nek. Onze registerpodoloog is ook podoposturaal therapeut. De combinatie van deze vakgebieden zorgt ervoor dat hij u een compleet advies kan geven.

Voor welke klachten kan ik bij de registerpodoloog terecht?

U kunt bij onze podoloog terecht als u last heeft van bijvoorbeeld:

  • Voorvoetklachten
  • Hielklachten
  • Teenafwijkingen
  • Voetdeformaties
  • Houdingsklachten die pijn in knieën, rug, heupen of nek veroorzaken
  • Ernstigere voetklachten veroorzaakt door reuma of diabetes

Op welke tijden kan ik bij de registerpodoloog terecht?

Dit zijn zeer afwisselende tijden, omdat onze podoloog alleen op afspraak werkt. Consultmomenten zijn dinsdag- t/m vrijdagmiddag en woensdagmorgen. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 0182 - 61 20 12.