Klantenservice

 

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. We willen tenslotte dat u blij wordt van uw schoenen. Heeft u vragen over het reserveren van een product of vragen over uw aankoop? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar een van onze winkels. 

Verkoopvoorwaarden 

Bij de verkoop van onze schoenen hanteren wij een aantal voorwaarden. Deze staan ook vermeld op de bon.

  • U kunt uw aankoop ruilen, binnen één week, met de aankoopbon, in de orginele verpakking.
  • Speciaal voor u bestelde artikelen en afgeprijsde artikelen kunt u helaas niet ruilen.
  • Voor aangekochte artikelen geldt een garantie van drie maanden op fabricagefouten. Voor deze garantie is het tonen van uw aankoopbon verplicht.
  • Op ritsen en lakleer kunnen wij geen garantie geven. 

Voorkomen van slijtage

De schoenen die wij verkopen worden met de grootste zorg uitgezocht en gemaakt. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Het is echter wel belangrijk om zorgvuldig met de schoenen om te gaan. De materialen zijn in bepaalde situaties slijtgevoelig. Een aantal tips om slijtage te voorkomen.

  • Spray de schoenen regelmatig in met een protector. Gebruik het juiste verzorgingsmiddel om de kale plekken weer op kleur te krijgen. LET OP: hoe lichter de schoenen zijn, hoe sneller vuildeeltjes zichtbaar zijn!
  • Gebruik bij het aantrekken van schoenen een schoenlepel. Doe de ritsen geheel open, let op dat er geen stof tussen kan komen.
  • Let op het speel- en loopgedrag van uw kind. Door sterke wrijving van een glijbaan, straat of dergelijke, slijten de zolen en hakken sneller.
  • Accessoires als studs en hangertjes maken schoenen extra leuk. Maar deze zijn wel extra kwetsbaar. Het is daarom mogelijk dat deze kapot gaan of loskomen. 

Klachten

Soms kan een schoen echter sneller stuk gaan dan u mag verwachten. Door een fabricagefout bijvoorbeeld. In de meeste gevallen kunnen wij de schoenen snel en vakkundig herstellen. Hiervoor overleggen wij altijd met de klant. Soms is de klacht dusdanig dat we contact opnemen met de fabrikant om een oplossing te vinden. Neem bij een klacht contact met ons op via ons contactformulier, bel 0182 - 61 20 12 of kom langs in de winkel.

 

Bremmer Waddinxveen is de schoenspecialist van Waddinxveen en omgeving. Wij verkopen diverse modeschoenen, zoals sneakers en korte laarsjes, van merken als Aqa, Gabor en Floris van Bommel. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in comfortschoenen. In ons voetencentrum verkopen we schoenen met een uitneembaar voetbed en diverse wijdtematen van bekende merken als Durea, Footnotes en Finn Comfort. Tenslotte zijn wij ook kinderschoenenspecialist. We nemen de tijd voor kinderen omdat het belangrijk is dat zij goede stevige schoenen dragen. Daarom verkopen wij schoenen van merken als Piedro, Twins & Trackstyle en Giga. Stoere schoenen met een perfecte pasvorm!