Veelgestelde vragen

 

Wat zijn jullie openingstijden?

 

Schoenwinkels

Maandag
Dinsdag t/m vrijdag

Donderdagavond
Zaterdag

GESLOTEN
09.00 - 12.30 uur
13.30 - 18.00 uur
17.00 - 21.00 uur
09.00 - 17.00 uur

*de gezinswinkel is vanaf 08.30 open

 

Lederwarenwinkel

Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Donderdagavond
Zaterdag

13.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
18.00 - 21.00 uur
09.00 - 17.00 uur

 

Verkopen jullie ook online?

Wij vinden het belangrijk vinden dat de schoenen bij u passen. Daarom verkopen wij onze schoenen het liefst in de stenen winkel. Wel kunt u schoenen op onze website reserveren en in onze winkel komen passen en ophalen! 

Ik heb steunzolen, kan ik bij jullie nieuwe schoenen kopen?

Jazeker, wij hebben een steeds ruimer aanbod aan schoenen met een uitneembare zool.  Een groot gedeelte van deze schoenen geeft ook een optimale ondersteuning en versterkt de functies van de steunzool. Voor een passend advies kunt u terecht in ons voetencentrum.

Ik heb zeer smalle voeten/zeer brede voeten, kunnen jullie me helpen?

In ons voetencentrum verkopen we schoenen in diverse breedtematen. Van breedtemaat D (zeer smal) tot breedtemaat N (zeer breed). Zo vindt u bij ons altijd een schoen die past.

Waarom zijn goede kinderschoenen zo belangrijk?

In de kinderjaren ontwikkelen de voeten zich heel snel. Ze groeien en krijgen hun eigen vorm en stevigheid. Een goed passende schoen kan dit natuurlijke proces positief beïnvloeden. Slecht passende schoenen kunnen echter de ontwikkeling van de voet verstoren en op latere leeftijd voor klachten zorgen. Daarom is het belangrijk om bij het kopen van kinderschoenen advies te vragen aan een deskundig schoenverkoper.

Ik heb een kind met zeer smalle/zeer brede voeten, kan ik bij jullie terecht?

Ja dat kan. Wij verkopen o.a. Trackstyle, Twins en Piedro. Deze merken maken schoenen in verschillende breedtematen. Van zeer smal tot zeer breed. Maar ook schoenen uit de rest van de collectie worden zorgvuldig geselecteerd op pasvorm. Zo hebben we altijd een ruim aanbod voor smalle/brede voeten.

Wel adviseren we als uw kind extreem smalle/brede voeten heeft om vroeg in het seizoen naar onze winkel te komen. Immers, hoe later in het seizoen, hoe beperkter de keus!

Wat is een correctie?

Een correctie is een kleine aanpassing onder het voetbed. Deze aanpassing zorgt ervoor dat de voetspier geprikkeld wordt en daardoor steviger wordt. Daarnaast voorkomt de aanpassing dat het hielbeen wegzakt en scheefgroeit. Een correctie geadviseerd door een verkoopster is service en dus kosteloos.