Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie openingstijden?

Schoenwinkels

Maandag                              GESLOTEN

Dinsdag t/m vrijdag             09.00 – 18.00 uur

Donderdagavond                 19.00 – 21.00 uur

Zaterdag                              09.00 – 17.00 uur

 

Lederwarenwinkel

Maandag                             13.00 – 18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag             09.00 – 18.00 uur

Donderdagavond                 18.00 – 21.00 uur

Zaterdag                             09.00 – 17.00 uur

 

Verkopen jullie ook online?

Wij vinden het belangrijk dat de schoenen bij u passen. Daarom verkopen wij onze schoenen het liefst in onze winkel, waar wij u kunnen voorzien van passend advies. Wel kunt u schoenen op onze website reserveren en in onze winkel komen passen en ophalen! 

Ik heb steunzolen, kan ik bij jullie nieuwe schoenen kopen?

Jazeker, wij hebben een steeds ruimer aanbod aan schoenen met een uitneembare zool.  Een groot gedeelte van deze schoenen geeft ook een optimale ondersteuning en versterkt de functies van de steunzool. Voor een passend advies kunt u terecht in ons voetencentrum.

Ik heb zeer smalle voeten/zeer brede voeten, kunnen jullie me helpen?

In ons voetencentrum verkopen we schoenen in diverse wijdtematen. Van wijdtemaat D (zeer smal) tot wijdtemaat N (zeer breed). Zo vindt u bij ons altijd een schoen die past.

Waarom zijn goede kinderschoenen zo belangrijk?

In de kinderjaren ontwikkelen de voeten zich heel snel. Ze groeien en krijgen hun eigen vorm en stevigheid. Een goed passende schoen kan dit natuurlijke proces positief beïnvloeden. Slecht passende schoenen kunnen echter de ontwikkeling van de voet verstoren en op latere leeftijd voor klachten zorgen. Daarom is het belangrijk om bij het kopen van kinderschoenen advies te vragen aan een deskundig schoenverkoper.

Ik heb een kind met zeer smalle/zeer brede voeten, kan ik bij jullie terecht?

Ja, dat kan. Wij verkopen onder andere Trackstyle, Twins en Piedro. Deze merken maken schoenen in verschillende wijdtematen. Van zeer smal tot zeer breed. Ook schoenen uit de rest van de collectie worden zorgvuldig geselecteerd op pasvorm. Zo hebben we altijd een ruim aanbod voor smalle tot brede voeten.

Wel adviseren we als uw kind extreem smalle of brede voeten heeft om vroeg in het seizoen naar onze winkel te komen. Immers, hoe later in het seizoen, hoe beperkter de keus! De voorjaarscollectie staat meestal in de voorjaarsvakantie in de winkel, de najaarscollectie kunt u na de zomervakantie verwachten. U kunt ons telefonisch bereiken als u zeker wilt zijn van de ruimste keus. 

Wat is een correctie?

Een correctie is een kleine aanpassing onder het voetbed. Deze aanpassing zorgt ervoor dat de voetspier geprikkeld wordt en daardoor steviger wordt. Daarnaast voorkomt de aanpassing dat het hielbeen wegzakt en scheefgroeit. Een correctie kan geadviseerd worden door een verkoopster, is service en dus kosteloos.