Bremmers maatregelen i.v.m. Corona

Sinds maart 2020 is ook Nederland getroffen door het Corona. Daarom heeft het RIVM voor personen en bedrijven richtlijnen gegeven. Hieronder leest u hoe wij hiermee omgaan. 

Zijn de winkels van Bremmer nog geopend?

Jazeker, deze blijven zo veel mogelijk volgens de reguliere openingstijden geopend. Alleen met de koopavonden zijn we vooralsnog gesloten. Wij zijn ervan overtuigd dat goede schoenen altijd belangrijk zijn, ook in deze periode. Graag geven wij u ook nu het beste advies. Onder het kopje: ‘welke maatregelen treft Bremmer door het corona’ leest u meer hoe wij nu werken.

Zijn de podologie en pedicure-praktijken van Bremmer weer geopend?

Jazeker! Deze hebben we door de verruiming van de richtlijnen van het RIVM vanaf 11 mei weer geopend. We zijn blij dat we uw voeten weer de zorg kunnen geven, welke ze nodig hebben. Wilt u een afspraak met onze (register)podoloog of (medisch) pedicure maken? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0182-612012. 

Welke maatregelen treft Bremmer door het Corona?

Wij vinden het heel belangrijk om zoveel mogelijk risico’s voor ieders gezondheid zoveel mogelijk te beperken. Daarom hanteren wij de volgende maatregelen:

  • In onze winkels vragen wij om minimaal 1,5 meter afstand te houden van andere klanten en ons personeel. Ook ons personeel houdt deze afstand van u. Omdat wij soms iets dichterbij moeten komen om te checken of de schoenen goed zitten hebben wij hulpmiddelen ontworpen. Dit maakt het toch mogelijk om u het beste advies te geven.  
  • Ook wij voeren deurbeleid. Dat houd in dat wij in de winkels checken of u genoeg afstand kunt bewaren van andere klanten en ons personeel. Omdat wij grote panden hebben kunnen wij onze klanten gemakkelijk verspreiden, vandaar dat buiten wachten nog niet nodig is geweest.
  • Wij stellen het zeer op prijs als u met de PIN betaald. Dit om contacten zoveel mogelijk te vermijden
  • Heeft u last van verkoudheid, koorts, benauwdheid of hoest? Blijf dan alstublieft thuis!

Meestal is het druk bij Bremmer zijn daar oplossingen voor?

Die zijn er zeker! Daarom kunt u vanaf nu op afspraak schoenen passen in onze winkels. Wij zorgen er dan voor dat u voorrang krijgt binnen onze winkel en dat u voldoende ruimte krijgt tijdens uw bezoek. Om zoveel mogelijk contacten te vermijden kunnen er zelfs afspraken gepland worden buiten onze openingstijden. Hoe deze afspraken precies werken leggen wij uit onder het kopje: ‘Hoe werkt een schoenenpassen-afspraak bij Bremmer?’

Ook hebben wij sinds 17 maart onze webshop geopend. Speciaal voor de klanten die niet naar onze winkels willen, mogen of kunnen komen. Heeft u al een kijkje genomen?

Hoe werkt een 'schoenen-passen-afspraak' bij Bremmer?

Dit werkt gelukkig heel eenvoudig. Wij adviseren u om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij bespreken dan met u de eventuele mogelijkheden. Tijdens de ‘schoenen-passen-afspraak’ krijgt u voorrang in onze winkels. Ook zorgen wij ervoor dat u voldoende ruimte krijgt tijdens uw bezoek.

Profiteren van onze expertise én de winkel voor jezelf, je partner of gezin alleen hebben? Zelfs dat kan! Daarvoor bieden wij de mogelijkheid om ook buiten onze openingstijden een afspraak in te plannen. Graag zoeken wij met onze klanten naar het meest geschikte moment. Een afspraak inplannen? Bel 0182-612012