Bremmers maatregelen i.v.m. Corona

Sinds maart 2020 is ook Nederland getroffen door het Corona, vanaf 15 december 2020 t/m 19 januari 2021 zijn er behoorlijk strengere maatregelen van kracht. Waardoor wij genoodzaakt zijn tot diverse veranderingen. Hieronder treft u informatie over de maatregelen die wij getroffen hebben. 

Zijn de winkels van Bremmer nog geopend?

Nee, helaas zijn deze verplicht gesloten. Maar juist ook in deze periode zijn goedpassende schoenen ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij speciaal voor u de bezorg- en passervice ontwikkeld. Dit betekent dat u online maximaal 5 paar schoenen kunt reserveren, die wij zelf persoonlijk aan huis komen bezorgen. Tijdens dat bezorgmoment voorzien wij u dan ook graag van het beste advies. Zo weet u zeker dat u de schoenen kiest, die het beste bij u en uw voeten passen. 

Weet u zeker dat het artikel naar wens is? En heeft u geen behoefte aan onze bezorg- en passervice? Bestel dan direct uw favouriete artikel op bremmerwaddinxveen.nl . Op werkdagen voor 17.00 uur besteld is de volgende dag al in huis. 

Hoe werkt de bezorg- en passervice van Bremmer?

Omdat onze winkels verplicht gesloten zijn, hebben wij deze service speciaal voor u ontwikkeld. Dit betekend dat u op bremmerwaddinxveen.nl maximaal 5 paar schoenen kunt reserveren, die wij zelf persoonlijk aan huis komen bezorgen. Tijdens het ingeplande bezorgmoment voorzien wij u dan ook graag van het beste advies. Zo weet u zeker dat u de juiste schoenen kiest, die het beste bij u en uw voeten passen. Want met name in deze periode zijn goede schoenen zo ontzettend belangrijk. Meer hierover te weten komen? Klik dan hier.

Kan ik online op bremmerwaddinxveen.nl mijn schoenen, lederwaren of sokken kopen?

Ja dat kan zeker. Sinds 17 maart 2020 hebben wij onze webshop geopend, waarin wij schoenen voor dames-, heren- en kinderen, lederwaren, accessoires en outdoorartikelen verkopen. Heeft u al een kijkje genomen?

Kan ik bij de (register)podoloog of podoposturaal therapeut terecht?

Jazeker, kan dat! Vanuit medisch oogpunt mag de (register)podoloog én podoposturaal therapeut u blijven behandelen. We zijn blij dat we uw voeten de zorg kunnen geven, welke ze nodig hebben. Benieuwd of de (register)podoloog iets voor u kunt betekenen? Klik dan hier. Wilt u graag een afspraak met onze (register)podoloog én podoposturaal therapeut maken? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0182-612012. 

Is de afdeling (medisch)pedicure van Bremmer geopend?

Ja, deze is gelukkig nog wel open. Vanuit medisch oogpunt mag de praktijk van de (medisch)pedicure geopend blijven. We zijn blij dat we uw voeten de zorg kunnen geven, welke ze nodig hebben. Benieuwd of de (medische)pedicure iets voor u kunt betekenen? Klik dan hier. Wilt u een afspraak met onze (medisch) pedicure maken? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0182-612012. 

Mijn schoenen of tas zijn kapot, kan ik nu wel mijn artikel laten repareren? 

Ja dat is zeker mogelijk! In ons voetencentrum aan de Kerkweg Oost 173 kunt u het defecte artikel langsbrengen. Wij kunnen dan direct beoordelen of reparatie zinvol is. Op een later afgesproken tijdstip, kunt u het artikel weer in dezelfde winkel gerepareerd ophalen. Heeft u hier vragen over? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0182-612012